Choď na obsah Choď na menu

Do čoho kopnúť počas karantény?

Nikto v roku 2019 neočakával, že od marca 2020 budeme zavretí doma. Ako jedna z mnohých by som sa vtedy potešila. Ale teraz by som sa za to najradšej prefackala. Určite nehovorím len sama za seba ale väčšina z nás by sa vrátila naspäť do normálneho života. Dospelí sa tešia do práce a deti do školy.laugh Kto by to bol povedal že?

A ako si teda spríjemniť život v karanténe? Začala by som kategóriou filmy a seriály. Filmov je veľa takže tie tu písať nebudem ale ak vás to zaujíma dáme si otázky na instagrame a pozdieľame si navzájom filmy. Seriál to už je niečo iné. O tom by sa tiež dalo rozprávať hodiny. Ale medzi moje obľúbené patria: TVD ( The vampires diares), ktoré si môžete pozrieť na http://bombuj.tv/. Ďalej to je Teen wolf, the originals, the walking dead...

Druhou kategóriou je workout, nie pre každého príjemná téma. Ak sa práve teraz tvárite ako u zubára tak to rovno preskočte na posledný bod. A pre tých, ktorí tu ostali mám tu pár nápadov. 1. priestor, dá sa cvičiť úplne všade kde máte trochu voľného miesta (obývačka, kuchyňa, záhrada, izba, park, les...). 2. pomôcky, nielenže môžete cvičiť kdekoľvek ale aj s čímkoľvek (dieťa, kameň, doska, drevo, čokoľvek čo máte doma). 3. chuť a čas, tieto dve veci vám zaručia úspech a sú veľmi dôležité pri plnení cieľov ale o tom zase nabudúce.

Moje typy: Cvičím jógu podľa aplikácii v telefóne, ktorú si aj vy môžete jednoducho nainštalovať, volá sa DAILY YOGA, a je aj pre úplných začiatočníkov ako ja. Ďalší skvelý typ je cvičiť podľa niekoho, ja konkrétne cvičím podľa videí na youtube od Pamely Reif, je to makačka ale zaberie to 20 minút vášho času čo je najmenej alebo takisto ma Google Play je veľa fitness aplikácií, ktoré dokážu pomôcť. A nakoniec prechádzka v prírode. Ak vás nebaví cvičiť choďte sa len prejsť do lesa, sám alebo so psom. Je to len na vás čo si vyberiete. 

Prajem vám všetkým pevné zdravie, zvládneme to. 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Ben - CO pocas karanteny

9. 12. 2020 17:47

Ahoj, odporucam aj stranku https://www.filmyaserialy.com/ ja tam napriklad sledujem upirske denniky :)